PROLANA

Nekvorm Kussen Natuurrubber

40 × 80 cm
PROLANA
Nekvorm Kussen Natuurrubber
40 × 80 cm
  40 × 80 cm
  € 149,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Perfecte ondersteuning. Rustige slaap.

  Neksteunkussens bieden rugvriendelijke ondersteuning voor hoofd en nek van zij- en rugslapers. Een ongebruikelijk kenmerk van dit kussen is dat het gevuld is met een zuiver natuurproduct: natuurrubber. Het wordt verkregen uit latex, het melkachtige sap van de rubberboom (Hevea brasiliensis). Natuurrubber is ondersteunend en tegelijkertijd elastisch genoeg om een comfortabel, niet te hard steunvlak te bieden. Het kussen heeft twee rondingen van verschillende hoogte en wordt geleverd met een hoes van dubbele jersey (basisgewicht 330 g/m²), die gemaakt is van biologisch katoen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67800

   Kernvulling van natuurlijk rubber. Overtrek van 100% katoen. Gewicht per oppervlakte-eenheid 330 g/m². De hoes heeft een rits en kan worden verwijderd om te wassen.
   Voor omslagen van 40 x 80 cm. 34 × 70 cm. Gewicht 1 kg. Hoogte 7,5-11 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen