Fertilcanne

Meststoflans aluminium

Fertilcanne
Meststoflans aluminium
  € 179,00
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Genomen door de wortel

  Het bemesten van oude, ingegroeide tuinplanten (zoals fruitbomen, hagen, struiken of zelfs potplanten) wordt in de loop der jaren steeds moeilijker, omdat de grond steeds meer wortelt, verhardt en op een gegeven moment bijna ondoordringbaar kan worden. Anderzijds hebben vooral deze meestal zeer volumineuze planten een regelmatige en voldoende toevoer van voedingsstoffen nodig: in het voorjaar of in de herfst. Aan het einde van het seizoen is het belangrijk om een reserve in de grond te stoppen die in het voorjaar meteen voor de planten beschikbaar is voor nieuwe scheuten. En om te voorkomen dat de meststof ongebruikt wordt meegenomen, is het raadzaam deze diep in de grond aan te brengen - rechtstreeks in de wortelzone van de planten.

  Probleemoplosser. Verliesvrije en gerichte bevruchting

  Met deze mestlans, waarvan het prototype is ontwikkeld door een tuinman in Frankrijk, is dat mogelijk. Hij ontwierp het apparaat oorspronkelijk voor eigen gebruik, zodat hij de oudere planten in zijn tuin kon bemesten - direct bij de wortels, zodat de volledige hoeveelheid meststof beschikbaar is voor de plant en noch het onkruid in de buurt van de grond onnodig wordt versterkt, noch het milieu wordt vervuild door meststof die oppervlakkig wordt verspreid, maar niet doordringt.

  Verdere voordelen

  - Bij gebruik in gebieden met mulch voorkomt de lans dat de mulchlaag moet worden verwijderd; - Hij vergemakkelijkt de voeding van grote, overblijvende kuipplanten met ondoordringbare wortelkluiten; - Fruitbomen die in een weiland zijn geplant, kunnen zeer gericht worden bemest door enkele gaten in de grond te prikken ter hoogte van de kroonrand (waar de fijne zuigwortels zich bevinden).

  Gebruiksaanwijzing:

  Steek de lans in het bed of gazon op de bedoelde plaats, trek de binnenband omhoog en vul de meststof (voorgedoseerd) door de bedoelde opening. Laat dan de binnenband weer zakken en gebruik hem om de meststof in de grond te duwen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67605

   Voor nauwkeurige bemesting van tuin- en weiland. Geschikt voor het verspreiden van meststoffen, pellets, vloeibare meststoffen of plantenslurry en kan ook worden gebruikt als een bewateringslans met een tuinslang eraan vast. Gemaakt in Frankrijk. Geanodiseerd aluminium, kunststof, roestvrij staal. Lengte 95,5 cm, Ø 3 cm. Gewicht 1 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen