The Organic Company

Make-up verwijderingspads

Zand
The Organic Company
Make-up verwijderingspads
Zand
  Zand
  € 13,90
  € 5,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Herbruikbaar. Make-up remover pads van katoen

  Make-up remover pads zijn erg praktisch, maar behoren meestal tot de categorie hygiënische artikelen voor eenmalig gebruik in de badkamer. In dit geval kunnen herbruikbare wattenschijfjes heel gemakkelijk en met weinig moeite worden gemaakt, zoals het Deense bedrijf Organic Company bewijst. Tegelijkertijd slaat het twee vliegen in één klap, zoals ze zeggen: de make-up remover pads worden gemaakt van de restjes die overblijven na het opmaken van de handdoeken. Het gebruikte katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt - je kunt de pads dus met een gerust hart op je huid laten zitten. De make-up remover pads worden geleverd in een set van vier. Dankzij de wafelstructuur kan de stof veel vocht en make-upresten absorberen en droogt hij ook snel. Na gebruik kunnen ze gewoon in de wasmachine. We bieden ook bijpassende zeepdoekjes in dezelfde kleuren, die ideaal zijn om je gezicht en handen mee af te drogen.

  Design met functie. "Zorgen is het nieuwe cool"

  Het Deense textiellabel "The Organic Company" zet zich niet alleen in voor een goed, functioneel ontwerp, maar ook voor een verantwoord gebruik van het milieu en de hulpbronnen. Om dit te kunnen realiseren gebruikt oprichtster Joy Vasiljev voor haar textiel uitsluitend katoen van gecontroleerde biologische teelt. Sinds 2010 laat zij ook al haar textiel certificeren volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), zodat men er zeker van kan zijn dat de artikelen niet alleen van milieuvriendelijk materiaal zijn gemaakt en geverfd, maar dat de hele productieketen wordt gecontroleerd en verzekerd is dat de arbeiders onder eerlijke omstandigheden produceren. De ontwerpen worden gemaakt in samenwerking met Deense textielontwerpers, altijd met het doel het textiel zo doordacht en aantrekkelijk te maken dat men er lang plezier en vooral gebruik van zal hebben.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204181

   Set van 4 make-up remover pads: 2 vierkante van 8 × 8 cm en 2 ovale van 7 × 11 cm. 100% katoen. Oorsprong India. Machinewasbaar tot 60 °C. Geschikt voor de wasdroger. Made in India.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen