Menu

Maandplanner met stiksteek

A4
Maandplanner met stiksteek
A4
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Representatief in het dagelijks leven. Briefpapier uit Japan en Zuid-Korea

  De hoge kwaliteit van Japanse schrijfwaren - waarvan onze catalogi al vele jaren profiteren - heeft ook te maken met het feit dat het Japanse schrift mechanisatie door schrijfmachines moeilijk maakte. Hoewel de eerste modellen schrijfmachines aan het begin van de vorige eeuw beschikbaar waren, bleken zij uiterst moeilijk te gebruiken als men niet alleen het Japanse syllabische schrift, maar ook de in Japan gebruikelijke Chinese karakters ("kanji") wilde gebruiken. Zo was het tot de invoering van de kantoorcomputer nog steeds gebruikelijk om zakelijke brieven met de hand te schrijven, en om redenen van representativiteit werd hoogwaardig schrijfmateriaal gebruikt. In Japan is de passie voor het handschrift tot op de dag van vandaag blijven bestaan, ook al is het niet voor representatieve correspondentie, maar voor alledaagse notities. En ook elders in de Oost-Aziatische regio blijft een bijzondere affiniteit bestaan voor geselecteerd briefpapier. Deze worden vaak gekenmerkt door fijn, glad ongecoat papier met discrete regels - dit is te danken aan het nog steeds zeer wijdverbreide gebruik van fijnloodstiften, die hun waarde hebben bewezen wat betreft de herkenbaarheid van de complexe karakters. Voor ons kantoorassortiment hebben wij enkele van dergelijke hoogwaardige schriften, notitieblokken en kalenders uit Japan en Zuid-Korea verzameld.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13844

   Bij het openen onthullen deze genaaide kalenders wat hun opdruk impliceert: een vijf regels hoog en acht kolommen breed dubbelzijdig maandoverzicht waarin bijvoorbeeld afspraken of taken kunnen worden genoteerd voor elke dag van de kalenderweek die in de eerste kolom wordt ingevuld. Op deze manier gebruikt, gaat een notitieboekje 17 maanden mee (A3, A4, A5 formaat) of 13 maanden (A6 formaat). Tenzij u het doel van de eerste kolom verandert door de kalenderweek te noteren, maar de naam van een familielid, huisgenoot of kantoorgenoot om zijn of haar zaken voor de lopende week in de overeenkomstige dagelijkse kolom te noteren. Zacht wit ongestreken papier (150 g/m²). Omslag van stevig kraftkarton. Lockstitch stitching (ook wel singers seam genoemd). Uit Zuid-Korea.
   A4: 29,8 × 21 cm. 17 dubbele pagina's met maandoverzichten. Lichtgrijze omslag met witte foliedruk.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen