Menu

Lange plaat zink spuitgieten

(1 paar)
Lange plaat zink spuitgieten
(1 paar)
  € 32,90
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Uit Zwitserland. Zink spuitgieten.

  Zink wordt sinds het eerste derde deel van de 19e eeuw gegoten; tot het begin van de 20e eeuw speelde het materiaal een belangrijke rol in de architectuur; later werd het verdrongen door andere materialen. Wij hebben een fabrikant gevonden die het nog steeds verwerkt.

  Let op:

  U hebt de keuze uit deurkrukken en deurknoppen en moet dus alle gewenste afdekkingen afzonderlijk bestellen, tenzij anders beschreven:?ofwel lange rozetten (geschikt voor kamerdeuren met de in Duitsland gebruikelijke standaardafstand van 72 mm tussen het midden van de sleutel en het krukgat) ofwel een set kruk- en sleutelrozetten, waarvoor de standaardafstand niet relevant is. Wij bieden hier de afdekplaatjes aan voor Buntbart sloten (normale kamersleutel). De deurkrukken hebben een vierkant van 8 x 8 mm, de raamkrukken een van 7 x 7 mm. Dit zijn de standaardmaten voor hedendaagse binnendeuren en -ramen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44908

   Voor buntbart sloten. Gegoten zink, vernikkeld en gepolijst. Materiaaldikte 1,7 mm. 20 x 3,5 cm. Gewicht (enkel) 80 g. Geleverd zonder schroeven.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen