PROLANA

Kussen Pure Nieuwe Wol Pellets

40 × 40 cm
PROLANA
Kussen Pure Nieuwe Wol Pellets
40 × 40 cm
  40 × 40 cm
  € 74,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Gevuld met zuivere scheerwol.

  Een kussen met een vulling van gewassen scheerwol in de vorm van kralen. Het is aanpasbaar, zacht en gezwollen. Af en toe opgeschud, behoudt het zijn vorm en biedt het de nodige steun. De vormvaste gewatteerde hoes, zelf gevuld met een vlies van zuiver scheerwol (basisgewicht 200 g/m²), biedt extra steun. Het kussen heeft een ritssluiting zodat het vulvolume individueel kan worden aangepast. De scheerwol is afkomstig van gecontroleerde biologische veeteelt, het katoen voor de satijnen bekleding van gecontroleerde biologische teelt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67626

   Vulling 100% scheerwol. Gewatteerde hoes: 100% scheerwol vulling. Oorsprong Europa. Satijnen omslag 100% katoen. Oorsprong India. Met rits. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen