Menu

Kruipnet Jute

Kruipnet Jute
Kruipnet Jute
8,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.05.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Natuurlijk hulpmiddel bij het klimmen

In de moestuin voor erwten, bonen en andere eenjarige klimmers, tussen zomerbloemen en vaste planten voor wikke, winde en co. Geweven van jutevezel past dit klimnet bijzonder goed in natuurlijk ingerichte tuinen. Het natuurlijke materiaal gaat een paar seizoenen mee. Zodra het verdere tekenen van bederf vertoont, kan het net samen met de plantenresten in de herfst worden opgeruimd en op de composthoop worden gegooid.

Productinformatie

Artikel nummer 70269

Gemaakt in India. 100% jute. 180 x 180 cm. Gewicht 120 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om advies, reserveonderdelen of speciale verzoeken - onze klantenservice behandelt al uw vragen en zorgen op een persoonlijke en goed onderbouwde manier.

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op 0800 26 26 101 of op elk gewenst moment op info@manufactum.nl

.

Cadeaubonnen

Het is goed voor alles: Met onze PDF-cadeaubonnen kan je kiezen uit het volledige Manufactum-assortiment. Kies een motief dat je kan versturen via e-mail of uitprinten en persoonlijk aanbieden, onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Bestel Nu
Menu