MuseKind

Knutselpakket voor kinderbedjes

MuseKind
Knutselpakket voor kinderbedjes
  € 12,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Het kerstverhaal. Inpakken. Pop-up

  Een kerststal is de perfecte manier om het kerstverhaal dichter bij kinderen te brengen. Wij bieden het klassieke Pappka® huis aan in een set met acht kerststalfiguren: Zo kan het kind op fantasierijke wijze de gebeurtenissen rond de geboorte van Maria, Jozef en Christus verwerken en het huis versieren tot een unieke kerststal. Zelfs een beetje stro is inbegrepen in de set om de stal van Bethlehem tot leven te brengen. Het Pappka® huis is gemaakt van stevig karton dat zelfs tegen een stootje of een misstap kan - en zelfs gedragen kan worden. Het huis is ontworpen in de klassieke pop-up stijl: Als het model wordt uitgevouwen, ontvouwt het huis zich ook - en ga je aan het knutsel- en speelplezier beginnen. Het huis hoeft alleen te worden "opgebouwd" wanneer het voor het eerst wordt uitgeklapt, en dit gebeurt in een mum van tijd met slechts een paar eenvoudige stappen. Als het spel moet worden onderbroken voor andere belangrijke activiteiten - bedtijd, een speurtocht of skypen met oma - kan het huis worden opgevouwen om ruimte te besparen en op de plank worden opgeborgen. Opgevouwen tot een handig mapformaat kan het ook van plaats naar plaats worden vervoerd dankzij de geïntegreerde draaggrepen - want samen met vrienden knutselen is vaak dubbel zo leuk, rollenspel inbegrepen. (Of misschien is de jonge ambachtsman terughoudend om zich verder dan een armlengte van zijn kunstproject te verwijderen).

  Intelligent. Van creatief naar bekwaam

  We maken een boerderij. Of een kinderbedje. Of een brandweerkazerne. Of een treinstation. Of een hotel. Of ... De mogelijkheden van het Pappka® model zijn vrijwel onbeperkt. Zijn aanvankelijke onopvallendheid is zijn grootste aantrekkingskracht: het daagt je uit om de kartonnen constructie op je eigen creatieve manier om te toveren tot je persoonlijke droomhuis. Kleur het met teken- of viltstiften, acryl of waterverf; bedek het met veren of glittersteentjes, hooi of mos, knopen of schelpen. Scenisch aangevuld met rekwisieten zoals speelgoedauto's, poppen, pluche en speelfiguren die al lang de kinderkamer bevolken en kunnen worden toegevoegd. De creativiteit van kinderen kan zich hier volledig ontplooien. Bovendien traint het knutselen spelenderwijs de fijne motoriek. En intelligentie ontwikkelt zich samen met motorische vaardigheden en mentale creativiteit - bijna onvermijdelijk.

  Ze kennen hun vrienden. MuseKind®

  Een designstudent met een idee, een ontwerper en een marketingdeskundige die het speelgoedlandschap een nieuwe impuls willen geven - zo is de Leipziger start-up MuseKind® ter wereld gekomen. De oprichters Martina Musek (spel- en leerdesign), Antje Stumpe (visuele vormgeving) en Cordula Hundrieser (marketing) weten waar ze aan toe zijn: als moeders hebben ze ervaren hoe snel een handwerk in de hoek ligt als het resultaat geen vrij spel meer toelaat. De MuseKind® producten daarentegen zijn ontworpen om meer plezier te bieden dan alleen handwerk. Het Pappka® huis is een duurzaam succes in beide betekenissen van het woord, omdat het robuuste, hoogwaardige karton dat zij gebruiken op een grondstofbesparende manier wordt geproduceerd uit grondstoffen uit duurzame bosbouw. Van het drukken tot het stansen en de plasticvrije verpakking vindt de productie regionaal plaats in Saksen; de Pappka®-producten worden geassembleerd in diaconale werkplaatsen in Leipzig.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203897

   Opvouwbaar creatief speelhuis in boekformaat, gemaakt van karton van maagdelijke vezels met witte opdruk voor zelfontwerpen. Met voorgemonteerd dubbelzijdig plakband en elastiekjes, boekschroeven en montagehandleiding, in een kaft van glas. Ingeklapt 41 × 29 × 2 cm, uitgeklapt 41 × 76 × 25 cm. Gewicht 650 g. 10 g stro in een zakje van glasvezel. Kerststalfiguren van vers karton: Maria, Jozef en het Christuskind, alsmede kribbe, engel en kerstster, os en ezel.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen