egos copenhagen

Kinderpantoffels van vilt

Grijs
Exclusief
egos copenhagen
Kinderpantoffels van vilt
Grijs
  Grijs
  € 44,90
  € 24,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  Natuurlijke materialen zijn (niet alleen) de beste keuze voor onze kinderen, daar zijn we van overtuigd. Wij zijn nog meer tevreden wanneer deze natuurlijke materialen op milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Daarom zijn deze pantoffels niet alleen vervilt van zuiver scheerwol, maar ook speciaal voor ons gemaakt met een zool waarvan het rundsuèdeleer op milieuvriendelijke wijze plantaardig is gelooid.

  Lopen op blote voeten met ondersteuning

  Goede ondersteuning voor voeten die vrij bewegen, dat hoeft geen tegenstelling te zijn. Met hun enkelhoge pasvorm en dubbellaagse vilten binnenzool bieden deze vilten pantoffels comfortabele pasvorm en ondersteuning, terwijl de soepele buitenzool van plantaardig gelooid koe-suède de voet vrij laat rollen. Na een korte inloopperiode is het lopen erin nauwelijks te onderscheiden van het lopen op blote voeten - maar met extra, zeer welkome steun voor de enkels. Zo comfortabel en behaaglijk lopen de pantoffels niet alleen in de winter: vervilt van zuiver scheerwol gaan ze het "moffelalarm" tegen en zorgen ze voor een evenwichtig voetklimaat doordat de wolvezels het natuurlijke vocht opnemen en snel weer afgeven. Zo blijken de vilten pantoffels de belichaming van een comfortabele pantoffel, zelfs bij warmere temperaturen.

  De eerlijke vorm van "hyggelig"

  Het ontwerp van de vilten pantoffels is onmiskenbaar beïnvloed door de Scandinavische voorkeur voor "hyggelig": eenvoudig, maar functioneel en vooral buitengewoon "gezellig". Het in Denemarken gevestigde Fair Trade-gecertificeerde bedrijf laat al zijn vilten pantoffels in Nepal maken: door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk. Het fabricageproces is even zorgvuldig als uitgebreid, en vereist vakmanschap en veel tijd. Elke vilten schoen is dus uniek, gemaakt in milieubewuste productie onder eerlijke omstandigheden en met eerlijke lonen. Alleen zuivere scheerwol uit Nieuw-Zeeland wordt verwerkt en geverfd met milieuvriendelijke kleuren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206472

   100% wollen bovendeel, voering en binnenzool. Herkomst Nieuw-Zeeland. Buitenzool Koeiensuède (dikte 1,3 mm), plantaardig gelooid, herkomst Nepal. Gemaakt in Nepal. Schachthoogte in maat 25 = 11 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten