Manufactum

Kinderbadponcho Mousseline

1-4 jaar
Manufactum
Kinderbadponcho Mousseline
1-4 jaar
  1-4 jaar
  € 74,90
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Praktisch en verwarmend. De zwemponcho

  De badponcho is praktisch op vele plaatsen: op het strand, in het openluchtzwembad, na een frisse duik in het pierenbadje of thuis na een bad. Hij houdt je warm als een badjas, maar gaat niet steeds open als je beweegt, en dankzij de capuchon houdt hij ook je hoofd en natte haar lekker warm. De zijkanten van de badponcho zijn dichtgeknoopt met notenhouten knopen om openingen voor de armen te maken - zo kan hij snel worden aangetrokken en kan uw kind hem gemakkelijk zelf aantrekken. Trouwens, het is ook goed om eronder te verschonen.

  Ideaal voor kinderkleding: Mousseline

  Mousseline heeft veel positieve draageigenschappen waardoor het het materiaal bij uitstek is voor zomerse kinderkleding. Allereerst is het licht en luchtig omdat het geweven is van slechts licht gedraaide garens in een losse platbinding - wat het ook bijzonder ademend maakt. Het wordt vaak in meerdere lagen gedragen, omdat het dan minder transparant is en zijn temperatuurregelende eigenschappen bijzonder goed tot hun recht komen. Last but not least voelt mousseline aangenaam zacht aan, waardoor het zelfs voor de gevoelige kinderhuid comfortabel is. En tenslotte: De mousseline die wij hebben verwerkt is gemaakt van gecertificeerd biologisch geteeld katoen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207560

   100% katoen. Stenen walnoot knoppen. Gemaakt in Polen. Ruglengte voor maat 1 (1-4 jaar) = 46,5 cm, voor maat 2 (4-8 jaar) = 61,5 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten