Maze Interior

Kapstok staaldraad

Maze Interior
Kapstok staaldraad
  € 189,00
  € 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Opbergmeubels gemaakt van Zweedse gordijnen

  Op het eerste gezicht zien deze draadmeubelen, in Zweden in vorm gebogen, er zeer filigraan uit, wat het qua ontwerp ook is en zou moeten zijn, namelijk: transparant, open, grote bruikbare ruimtes creërend met weinig materiaalgebruik en (visueel) alleen ruimte innemend als ze gevuld of opgehangen worden. Het is echter een misvatting om uit hun uiterlijk te concluderen dat zij ook structureel en functioneel meer tot de categorie broeder-lichtvoetigen behoren. Door hun materiaaldikte en hun oppervlak (een fijn gestructureerde, ongevoelige poedercoating) zijn ze extreem sterk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17621

   Hoedenplank en haakrail in één. De voorste dwarsbalk is sterker, zodat er desgewenst extra hangers aan kunnen worden gehangen. Gemaakt van staaldraad, zwart gepoedercoat. Zes haken met plastic doppen (LDPE). Hoogte 18 cm, breedte 60 cm, uitsteeksel 38 cm. Gewicht 2,7 kg. Zonder bevestigingsmateriaal.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen