Menu
Beyer & Söhne

Huidgel+

Beyer & Söhne
Huidgel+
  € 49,90Basisprijs: € 998,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Skin Gel+. Hydrateert en verfijnt de poriën

  Skin Gel+ is een olievrij hyaluronserum dat de huid veel vocht geeft - en dat is de sleutel tot een gezonde, stevige huid: want intensieve hydratatie vermindert ontstekingen en helpt rimpels voorkomen. Nog een positieve eigenschap: de huidgel+ verfijnt de poriën. Het wordt gebruikt als een serum of een booster en kan worden gecombineerd met elk huidverzorgingsproduct. Als u het samen met squalaan van Beyer & Soehne wilt gebruiken, brengt u eerst de huidgel+ aan, dan squalaan en als laatste stap een zonnebrandcrème. De Skin Gel+ is geschikt voor alle huidtypen, ook de bijzonder gevoelige, omdat hij vrij is van overbodige ingrediënten en huidirriterende stoffen.

  Rijk aan hydraterend hyaluronzuur en antioxidanten

  De basis van Hautgel+ is hyaluronzuur, een bestanddeel van verschillende soorten bindweefsel en gewrichtsvloeistof. Het kan grote hoeveelheden water binden (zes liter per gram) en is dan gelvormig. Hyaluronzuur (wetenschappelijke naam hyluronan) bestaat als hoogmoleculair (lange keten), middenmoleculair en laagmoleculair (korte keten) hyaluron. Ze hebben zich allemaal bewezen in de huidverzorging, maar laagmoleculair hyaluronzuur is bijzonder gunstig omdat het dieper in de huid kan doordringen en een beter langetermijneffect heeft. Het wordt opgeslagen in het bindweefsel en heeft een duurzaam anti-rimpel effect. Hoogmoleculair hyaluronzuur vormt een hydraterende film op de huid en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Hautgel+ bevat alle soorten hyaluronzuur, met als belangrijkste ingrediënt oligohyaluronzuur, het kleinste hyaluronzuur. Verder bevat het onder meer vochtinbrengende panthenol en ectoïne, die een beschermende waterfilm op de huid vormen en haar helpen beschermen tegen stressfactoren als droogte, hitte, kou en UV-straling. Antioxidanten (1% groene thee, 1% resveratol) beschermen tegen vrije radicalen en dus tegen rimpels; vitamine C (4%) blijkt doeltreffend tegen tekenen van vroegtijdige veroudering, acne en pigmentvlekken. De basiscrème bestaat uit huideigen stoffen: ceramiden (het hoofdbestanddeel van vetten in de bovenste huidlaag) en fosfatidylcholine, een bestanddeel van elk celmembraan in het lichaam. Beide helpen de huidbarrière, die vocht vasthoudt, te versterken en ondersteunen de natuurlijke huidvernieuwing.

  Natuurlijke huid- en anti-aging verzorging. Van Beyer & Sons

  Als apotheker is Hartmut Beyer zeer vertrouwd met ingrediënten en werkzame stoffen. Maar hij had geen diploma farmacie nodig om te beseffen dat veroudering niet kan worden tegengehouden, noch dat er een wondermiddel bestaat om het te voorkomen. Zijn jarenlange professionele ervaring bevestigde echter zijn overtuiging dat onze huid een enorm potentieel heeft om zichzelf te genezen en te herstellen. Hoe gezonder de huid, hoe groter dit vermogen. Wat Beyer tot het eenvoudige inzicht bracht: "Een gezonde huid veroudert langzamer en ziet er mooier uit." Het geheim van doeltreffende huid- en antiverouderingsverzorging is dus de ondersteuning van het complexe regeneratieproces van de huid. Een belangrijke rol hierbij speelt de voldoende toevoer van vocht en antioxidanten, de zogenaamde radicaalvangers. Deze laatste kunnen vrije radicalen neutraliseren en zo de huid beschermen tegen oxidatieve stress. Dit gebeurt wanneer er meer vrije radicalen worden gevormd, bijvoorbeeld door luchtvervuiling of UV-A-straling. Als deze zeer reactieve stoffen in te grote hoeveelheden aanwezig zijn, kunnen ze de lichaamseigen cellen aanvallen en beschadigen. Aangenomen wordt dat veroudering het gevolg is van deze schade. Antioxidanten binden de vrije radicalen en kunnen zo de vorming van rimpels verminderen. Een andere factor in het verouderingsproces is de afnemende synthese van collageen, die vanaf de leeftijd van 30 jaar met ongeveer 1% per jaar afneemt. Collageen is een eiwit dat onze huid haar structuur geeft. Als de collageenstructuur broos wordt, ontstaan er rimpels. Vitamine C en A helpen hierbij: zij stimuleren de collageenproductie en zorgen voor een gezond collageenraamwerk.

  Huididentieke cosmetica. Compatibel en doeltreffend

  Ons lichaam is het best in staat endogene of huididentieke stoffen te verwerken; het herkent ze als "zijn eigen soort", valt ze daarom niet aan en ontwikkelt er zelden allergieën voor. Wat is er natuurlijker dan de huid eerst te voorzien van haar eigen basisbouwstenen en deze in een tweede stap te combineren met geselecteerde actieve ingrediënten? Beyer gebruikt daarom niet alleen natuurlijke, maar ook huididentieke werkstoffen. In hun samenstelling en structuur komen ze overeen met de eigen basisbouwstenen van de huid, zodat de huid ze niet van zichzelf onderscheidt. Huididentieke werkstoffen zijn daarom niet alleen doeltreffender, maar worden ook beter verdragen. Daarom heeft Beyer een crème ontwikkeld op basis van zuivere fosfatidylcholine, een natuurlijk hoofdbestanddeel van de lichaamscellen dat de werkzame stoffen tot diep in de huid kan vervoeren.

  Met pure actieve ingrediënten. Sterk gedoseerd en uitgebalanceerd

  Voor de formules worden vitaminen en hooggedoseerde, zuivere actieve bestanddelen geselecteerd, die elk in combinatie met de basisbouwstenen resulteren in een gebruiksvriendelijk, dermatologisch verantwoord product. De formuleringen bevatten de bekende antioxidanten (zogenaamde radicaalvangers) vitamine A, C en E. Vitamine C stimuleert ook de vorming van collageen en vitamine A stimuleert de vernieuwing van de huid. Panthenol (provitamine B5), co-enzym Q10, foliumzuur, biotine, zink, ceramiden, hyaluronzuur en fosfolipiden zijn inbegrepen. Verder zijn resveratrol (een molecuul van druivenpitolie), groene thee, astaxanthine (een actief bestanddeel van rode algen) en tocotriënolen (een vorm van vitamine E) bijzonder effectieve antioxidanten. Alle producten zijn vrij van kleur- en geurstoffen, hormonaal actieve stoffen, siliconen en minerale oliën. De productie vindt plaats in het hoofdkantoor van het familiebedrijf, waar de twee zonen van Hartmut Beyer enkele jaren geleden zijn komen werken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206240

   Gemaakt in Duitsland. Glazen flesje van 50 ml met pompdispenser

   Ingrediënten: AQUA, PENTYLENE GLYCOL, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, GLYCERIN, SODIUM LACTATE, PICHIA/RESVERATROL FERMENT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, XANTHAN GUM, PANTHENOL, LACTIC ACID, CERAMIDE NP, HYDROGENATED PHOSPHATIDYLCHOLINE, ECTOIN, HYDROXYECTOIN, MALTODEXTRIN, FOLIC ACID, SODIUM PHYTATE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen