Zinc & Jardin

Hoge plantenbak Verzinkt

Zinc & Jardin
Hoge plantenbak Verzinkt
  € 159,00
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Hij is bijzonder geschikt voor diepgewortelde planten zoals rozen of clematis - en voor plaatsen op balkons of terrassen waar weinig ruimte beschikbaar is. De bak is smal maar zeer hoog, zodat het substraatvolume over het geheel genomen meer dan voldoende is. Op prominente plaatsen op het terrein, bijvoorbeeld bij de ingang van het huis, staat hij ook heel mooi als solitair.

  Gegalvaniseerde plantenbakken

  Deze plantenbakken zijn gemaakt van 1,2 mm dik plaatstaal. De dikke zinklaag wordt aangebracht in een dompelbad, de beste en meest duurzame manier van verzinken, en de containers hebben een traditionele, zeer eenvoudige vorm. De enige versiering zijn de handvatringen aan de zijkanten. Afhankelijk van de grootte worden de vaten gemaakt met één of meer afsluitbare afvoergaten. Gemaakt in Slowakije.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40573

   Deel 35 l. Hoogte 56 cm, Ø boven 35 cm, Ø onder 27 cm. Gewicht 6,5 kg.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen