Pike Brothers

Herenbroek moleskin

Bruin
Pike Brothers
Herenbroek moleskin
Bruin
  Bruin
  € 169,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Karakter stuk. Moleskin werkbroek

  Deze broek is geïnspireerd op een model uit het archief van Pike Brothers. Het dateert uit het begin van de jaren vijftig en is op zijn beurt een verdere ontwikkeling van de Britse broek uit de jaren veertig. Alle details van de uitrusting werden trouw overgenomen: Jarretelknopen, gulp met knoopsluiting, twee zijzakken, een muntzakje, twee achterzakken - een ingezette en een opgezette met klep met knoop - en een opgezette beenzak met klep met knoop en een klein "eerstehulpzakje" met knoop op de heup. De snit is klassiek breed, omdat de broek ooit bedoeld was als overbroek. Oorspronkelijk gemaakt van sterk denim, is deze nieuwe editie gemaakt van gewichtig moleskin. De extreem dichte stof is geschuurd en geruwd, waardoor hij zacht en gripvast is en comfortabel om te dragen, zelfs bij koel weer.

  Pike Brothers. Beproefd, maar niet verouderd

  Het label Pike Brothers uit Bad Feilnbach in Opper-Beieren bewijst met zijn kledingstukken uit de wereld van de werkkleding volgens historische modellen dat goed uitzien en praktisch gebruik elkaar geenszins uitsluiten. Terwijl andere bedrijven creatieve geesten gebruiken om de coupes uit te werken, verzamelt, ontleedt en reconstrueert Pike Brothers ten slotte historische originelen uit de meest uiteenlopende werkgebieden en met de meest uiteenlopende materiaaleisen: coupes worden 1:1 genomen, stoffen worden opnieuw uitgegeven in samenwerking met traditiebewuste weverijen en, last but not least, de kledingstukken worden met de hand gemaakt in geselecteerde Europese kleermakerijen. Zo ontstaan producten die niet alleen visueel een verhaal vertellen, maar die net als hun modellen ook zeer functioneel zijn en het hoogste comfort bieden - ongeacht de activiteit.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 203554

   100% katoen. Plastic knoppen. Gemaakt in Portugal. Maten S (30), M (32), L (34), XL (36), XXL (38), standaardlengte 34

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen