Pike Brothers

Herenbroek machinist 1935

Zwart
Pike Brothers
Herenbroek machinist 1935
Zwart
  Zwart
  € 159,00
  € 99,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Werkbroek. Geschikt voor machinisten

  Gebaseerd op een historisch model uit Zweden maakt Pike Brothers deze broeken die duidelijk hun oorsprong vinden in de werkwereld. Ze hebben een losse pasvorm met een hoge tailleband. De broekbreedte kan worden aangepast via de "cinch back strap", de verstelbare stang in de achterste tailleband. De broek heeft twee steekzakken en een achterzak met knoopsluiting en interne bretelknopen. Ze worden gesloten door middel van een knoopsluiting, waarover een voorgeknoopte slabber. De stof van het historische model is een robuuste "Elephant Skin" met een basisgewicht van 520 g/m²; Pike Brothers gebruikt een soortgelijke stof voor de nieuwe editie.

  Pike Brothers. Beproefd, maar niet verouderd

  Het label Pike Brothers uit Bad Feilnbach in Opper-Beieren bewijst met zijn kledingstukken uit de wereld van de werkkleding volgens historische modellen dat goed uitzien en praktisch gebruik elkaar geenszins uitsluiten. Terwijl andere bedrijven creatieve geesten gebruiken om de coupes uit te werken, verzamelt, ontleedt en reconstrueert Pike Brothers ten slotte historische originelen uit de meest uiteenlopende werkgebieden en met de meest uiteenlopende materiaaleisen: coupes worden 1:1 genomen, stoffen worden opnieuw uitgegeven in samenwerking met traditiebewuste weverijen en, last but not least, de kledingstukken worden met de hand gemaakt in geselecteerde Europese kleermakerijen. Zo ontstaan producten die niet alleen visueel een verhaal vertellen, maar die net als hun modellen ook zeer functioneel zijn en het hoogste comfort bieden - ongeacht de activiteit.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 208227

   100% katoen. Stenen walnoot knoppen. Metalen riemgesp. Gemaakt in Portugal.

   Wasvoorschrift

   text
   Mild proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 150 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen