Menu
Hack Lederware

Heren vest Buck Suede

Groen-grijs
Hack Lederware
Heren vest Buck Suede
Groen-grijs
  Groen-grijs
  € 529,00
  € 399,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Vol karakter. Buck suede

  Bock suède is een sterke geitenhuid met een licht gewolkt oppervlak dat past bij het stevige materiaal. Hack gebruikt het om dit ongevoerde, opengewerkte vest met drukknopen te maken. De gele kant van het leer is zichtbaar aan de binnenkant en aan de snijranden. Aan de buitenkant zijn twee zakken bevestigd, en er is een borstzakje met paspel ingezet. Alle drie zijn versterkt met klinknagels in de bovenste hoeken. Er zijn ook twee binnenzakken, waarvan één met een rits. De pasvorm van het gilet is vrij slank.

  Hack. Lederwaren met karakter

  Achter Hack Lederware staat Christoph Hack, oprichter en fijn lederbewerker met een eigen atelier in Keulen. Hij werkt al tientallen jaren met een grote verscheidenheid aan leersoorten, waardoor hij een schat aan ervaring heeft opgedaan die doorwerkt in het ontwerp van de kledingstukken. Hack verwerkt bijvoorbeeld alleen leer met natuurlijke oppervlakken uit Duitsland, Italië en Scandinavië tot slijtvaste, functionele kleding en eenvoudige accessoires. De modellen van koeienhuid, paardenhuid en hertenhuid documenteren sporen van het leven van een dier, zoals insectenbeten of doornscheuren. Hun patina, dat zich ontwikkelt door beweging en veelvuldig dragen, is uitdrukkelijk gewenst omdat het bewijst dat het lederen kledingstuk met eer mag verouderen. Juist dit natuurlijke verouderingsproces geeft Hack jacks hun unieke "gezicht". Ze worden samengesteld in het hoofdkantoor van Hack in Keulen en in een Pools partnerbedrijf.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 200689

   Geitensuède (dikte 1 mm), chroomgelooid. Ongevoerd. Metalen drukknopen. 2 binnenzakken, 1 met ritssluiting, 3 buitenzakken versterkt met klinknagels. Gemaakt in Polen. Ruglengte in maat 52 = 61 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Vlak drogen in de schaduw
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen