Schiesser

Heren onderhemd gekruld

Rood-Wit
Schiesser
Heren onderhemd gekruld
Rood-Wit
  Rood-Wit
  € 54,90
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Double-rib: Schiesser-classic gekruld

  Schiesser heeft in zijn lange geschiedenis een aantal iconische stijlen geproduceerd, waarvan sommige in de Revival-serie nieuw leven worden ingeblazen. Een daarvan is dit overhemd met dubbele ribben, waarvan de formele oorsprong ligt in het begin van de jaren vijftig. Dubbel rib heeft niet alleen een meer kenmerkende structuur dan fijn rib door de royale rijvorming in de steken, het heeft ook een hogere elasticiteit en sluit dus ideaal aan op het lichaam - en dat zonder enige elastaan. Het shirt heeft een opvallend streepjespatroon en is ook afgebiesd bij de mouwen en hals.

  Schiesser. Moderniteit door traditie

  "Schiesser is kwaliteit" - de geschiedenis van het bedrijf uit de Bodensee is inderdaad een geschiedenis van kwaliteit en innovatie: al 20 jaar na de oprichting waren de "Schiesser-truien" alom bekend, en op de wereldtentoonstelling van 1900 in Parijs kreeg oprichter Jacques Schiesser de "Grand Prix" voor zijn "gevlochten" en "damasten" truien. Schiess was de concurrentie altijd een stap voor: het bedrijf ging slim en experimenteel om met tekorten aan grondstoffen, bijvoorbeeld door netel of papierweefsel te gebruiken. Tot op de dag van vandaag is het bedrijf succesvol door zijn traditie te combineren met hedendaagse invloeden.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209791

   100% cotton. Gemaakt in Tsjechië. Ruglengte in maat 6= 74,5 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel lage temperatuur ( 60 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen