Herrenkleiderfabrik Kastell

Heren Loden jas Double Breasted

Antraciet
Exclusief
Herrenkleiderfabrik Kastell
Heren Loden jas Double Breasted
Antraciet
  Antraciet
  € 619,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Verwarmend en verfijnd

  De warme, antracietkleurige loden stof van deze jas vertoont een mooi, levendig gemêleerd effect. Maar niet alleen het uiterlijk is overtuigend, ook de technische details. De zijzakken zijn bijvoorbeeld onder een lichte hoek geplaatst, zodat de handen er gemakkelijker in kunnen. De binnenzakken zijn in de buitenstof gezet, de revers kunnen desgewenst hoog gesloten worden met een kraagklink, en een rugopening verhoogt het draagcomfort.

  Eerste kwaliteit. Kasteel

  Herrenkleiderfabrik Kastell in Hösbach, Neder-Franken, heeft een tweeledige aanpak. Enerzijds ontwerpt en produceert het bedrijf al vele jaren individuele maatkleding voor toonaangevende Duitse en buitenlandse bedrijven. Anderzijds werd de merknaam Kastell al in 1968 opgericht, zes jaar na de première van de eerste herencollectie. Manufactum werkt al jaren vertrouwd en productief samen met Kastell.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 202896

   100% scheerwol. Lichaamsvoering 100% katoen, mouwvoering 100% viscose. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Echte hoornknopen. Gemaakt in Bulgarije. Ruglengte in maat 52 = 97,5 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten