Menu

Haarborstel olijfhout zwijnenhaar recht

Haarborstel olijfhout zwijnenhaar recht
  € 84,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Haarverzorging met trimmen en knippen

  Deze slanke Italiaanse haarborstel met zijn bolle 2 cm lange haren van wild zwijn absorbeert het huideigen vet bij de hoofdhuid en brengt het naar de droge uiteinden van het haar. Het halfronde ontwerp van het handvat zorgt ervoor dat het momentum van de pols optimaal gebruikt kan worden bij het borstelen van lang haar.

  Pure haarverzorging: met varkenshaar

  Wat een hele chemische industrie meent te moeten bestrijden, kan vaak met eenvoudige, natuurlijke middelen worden verholpen: de overvetting van het hoofdhaar, de broosheid en breekbaarheid ervan. Borstels met garnituren van echt varkenshaar zijn nog steeds de beste helpers bij de verzorging van vet haar, omdat ze gerelateerd zijn aan het haar: ze absorberen het teveel aan huidolie en vervoeren het naar waar het het dringendst nodig is - naar de uiteinden van het haar. Aangezien deze materialen het haar nauwelijks elektrisch opladen, wordt irritatie van de haarfollikelspier, die de afgifte van vet door de talgklieren regelt, voorkomen. Tegelijkertijd wordt het haar voorzichtig ontklit en gladgestreken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 84247

   Lengte 21,5 cm, breedte 4 cm. Gewicht 65 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen