Menu

Geld clip leer

Geld clip leer
€ 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Voor het veilige schijnbestaan. Of de afschaffing van munten

Of u nu reist met alleen wat kleingeld op zak of zonder munten, meestal hebt u nog bankbiljetten en een paar kaarten bij u, ook al wijzen alle tekenen op de afschaffing van contant geld. Als u de biljetten niet als een onoverzichtelijke kluwen in uw zak wilt meedragen, kunt u met een geldclip niet alleen uw gevoel voor orde en veiligheid tonen, maar ook hoeveel u bij u hebt. Dit is slechts gedeeltelijk het geval bij onze geldclip, want de twee lederen omhulsels beschermen het geld tegen zowel mechanische invloeden als nieuwsgierige blikken, en bevatten elk ook een vakje voor een creditcard.

De sterke koeienhuid is aniline geverfd en niet verder behandeld, zodat de natuurlijke nerf zichtbaar is. De geldclip heeft een open rand en is niet gevoerd. Hij is niet volumineus en past netjes in elke broek- of jaszak.

Ontwerpprincipe. Concentratie op de hoofdzaken

Sinds de jaren '80 staat de Ackermann lederfabriek voor ambachtelijke en grondstofbesparende productie. Het gebruikt uitsluitend met minerale, plantaardige of dierlijke stoffen (bijvoorbeeld visolie in het geval van hertenhuid) gelooid leder van hoge kwaliteit - in Duitse en Europese looierijen. De ontwerpen van Beate Sedlacek en Karl-Henning Hohmann ontstaan - Bauhaus zegt hallo - in de eerste plaats op basis van functie en zijn altijd georiënteerd op het desbetreffende leer en het oppervlak ervan. Het resultaat is een duidelijk, tijdloos design zonder overbodige details, waarin elke naad zijn functionele, delicate rechtvaardiging heeft en het leder al zijn troeven kan uitspelen, ook zijn visuele en haptische kwaliteiten. De ontwerpen worden door ervaren naaisters op de beste tassenmanier uitgevoerd. Ackermann produceert het merendeel van de artikelen in het hoofdkantoor in Lüneburg, speciale productlijnen worden gemaakt in een Tsjechisch partnerbedrijf.

Productinformatie

Artikel nummer 34033

Koeienhuid (dikte 2,4-2,6 mm), plantaardig gelooid, herkomst Spanje. Metalen beslag. Gemaakt in Duitsland. Breedte 10 cm, hoogte 9,5 cm. Gewicht 55 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu