HAY

Fauteuil Palissade

Olive
HAY
Fauteuil Palissade
Olive
  Olive
  € 279,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Fauteuil uit de PALISSADE buitenmeubelserie voor permanent buitengebruik. Dankzij de goede contouren van de zitting en de rugleuning heeft hij een hoog zitcomfort en is hij stabiel dankzij de stalen structuur. Met zijn armleuningen nodigt de stoel ook uit om langer te blijven zitten.

  Meubilair voor buiten

  Sterk karakter: PALISSADE is een serie meubels voor buiten. Stoelen, banken en tafels van verschillende ontwerpen en afmetingen. Stevig en robuust voor gebruik in openbare ruimten of de horeca, maar tegelijkertijd delicaat en handelbaar genoeg voor gebruik op terrassen en balkons of in particuliere tuinen.

  Wat alle meubeltypes van de serie gemeen hebben, is hun ontwerp- en constructieprincipe: de stalen banden die de oppervlakken vormen, lopen in een structuur van ronde stalen buizen die de buitenomtrek markeren. Met hun ergonomische vorm bieden deze een uitstekend comfort voor de zitmeubelen. Op de oppervlakken van de tafels zorgt een smalle afstand tussen de stroken enerzijds voor een goed gebruik - zelfs een wijnglas staat stevig - en anderzijds voor een snelle droging bij regenachtig weer en een mooi spel van zonlicht. Veelzijdig gebruik dankzij de verschillende types - sterk, sculpturaal effect in buitenruimtes. De poten van alle stukken zijn voorzien van duurzame kunststof glijders die de vloeren van terrassen en andere oppervlakken beschermen. De stoelen van de serie zijn stapelbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15544

   Afmetingen: B 51 × D 56 × H 80 cm, zithoogte: 45 cm - stapelbaar
   Gewicht: 9 kg
   Materiaal: Staal, poedercoating; Voeten: Plastic
   Design: Ronan en Erwan Bouroullec
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen