nic - Spiel + Art

Emaille kop met schotel klein

nic - Spiel + Art
Emaille kop met schotel klein
  € 26,90
  € 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Wie dronk er uit mijn kleine beker?

  Als trots eigendom van de jongere leden van het gezin bewijzen ze zich net zo goed als in de volwassen keuken als ideaal alternatief voor plastic servies: dankzij de emaillering zijn kop en schotel duurzaam, corrosiebestendig en bovendien gemakkelijk schoon te maken.

  Ik eet mijn soep toch op

  Als kinderen zelf koken of hun ouders helpen in de keuken, eten ze met meer plezier, zo luidt de gerechtvaardigde veronderstelling. Het oorspronkelijke protest ("Bah, spinazie!") ontwikkelt zich veel gemakkelijker tot nieuwsgierigheid naar onbekende gerechten ("Ik hou wel van kerrie!"). Niet te vergeten: Koken met kinderen is niet anders dan koken met professionals. Het maakt niet uit of je een mini-, hobby- of sterrenkok bent: wat je wilt laten slagen heeft functioneel keukengerei nodig.

  Onze selectie kookgerei voor kinderen voldoet dus aan alle kwaliteitscriteria die wij ook toepassen op keukengerei voor volwassenen. Potten, borden, pannen en dergelijke zijn geëmailleerd en daardoor krasbestendig en slijtvast. Keukengerei zoals houten lepels en spatels zijn van hout en niet van plastic. En de messen, de grootste trots van elke kok, zijn voorzien van een afgeronde punt van gerenommeerde fabrikanten als Robert Herder uit Solingen.

  Voorzichtig:

  Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bij onjuist gebruik kunnen scherpe delen van de emaillaag loslaten. Kans op letsel in de keelstreek.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203725

   Geëmailleerd staal. Beker wit met blauwe stippen en blauwe contrasterende rand; Ø 7 cm, breedte 8,5 cm, hoogte 5,8 cm, inhoud 150 ml. Schotel wit met blauwe contrasterende rand; Ø 12 cm, randhoogte 1,5 cm. Totaal gewicht 155 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen