Manufactum

Dienblad

Manufactum
Dienblad
  € 47,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden september, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Dienblad

  Voor schrijfgerei, linialen, gummen, puntenslijpers, paperclips en dergelijke. Iets platter dan de documentenlade en verdeeld in vijf secties, kan in de lengte of dwars in onze zwevende lade worden gehangen, maar kan ook afzonderlijk worden gebruikt. Met een plankhouder (H 4 × B 13 × D 15,5 cm) van gepoedercoat plaatstaal en een stelring van gegalvaniseerd staal voor hoogteverstelling.

  Denk dynamisch, stapel hoog

  Werk aan het bureau is niet statisch, denken al helemaal niet. Een goede organisatie kan een dergelijke dynamiek in de hand werken, en wat past daar beter bij dan een archiefsysteem dat ook dynamisch is? Wij hebben dit soort klassement niet uitgevonden. We ontdekten het in een oude, met vossenvlekken besmeurde catalogus voor kantoormeubelen en vonden het meteen aannemelijk. Wat heb je nodig als je vandaag iets dergelijks wilt realiseren? U hebt opbergdozen nodig zoals onze ivoren dozen, een standaard met een tafelklem (geleverd door de afdeling laboratoriumbenodigdheden) en een metaalwarenfabrikant die houders op maat kan maken voor onze opbergdozen.

  Plankconcept met toevoeging

  De indeling van maximaal vijf archiefkasten maakt een hiërarchische prioritering van verschillende urgentieniveaus mogelijk, van "boven" (afspraken) tot "onder" (dingen die gedaan moeten worden). De afzonderlijke archiefdozen, die in de lengte of in de breedte kunnen worden ingehaakt, kunnen ook met een simpele handbeweging worden verwijderd om elders te worden verwerkt. Bovendien kunnen ze 360° worden gedraaid. Bovenal nemen ze geen ruimte in op het bureau, maar zweven ze erboven of zelfs naast, waardoor het bureauoppervlak zelf vrij blijft.

  De structuur: variabel

  Het opslagsysteem bestaat uit vijf onderdelen (levering zonder inhoud):

  • Basis bestaande uit een bureauklem, een staander en drie in hoogte verstelbare houders.

  • Documententrays die in deze houders worden gehaakt.

  • Utensil tray voor schrijfgerei, liniaal, gum, puntenslijper, paperclips en dergelijke.

  • Optioneel kantelbaar en, dankzij de laboratoriumhuls, in hoogte verstelbare concepthouder van plaatstaal.

  • Als in plaats van de concepthouder twee extra schaphouders worden aangebracht, wordt het schap vijfvoudig.

  Productinformatie

  Artikel nummer 97695

   Body van multiplex, buitenzijde met efalin-coating, binnenzijde met papier-coating. Bruggen van met papier bekleed multiplex. Hoogte 3,5 cm, breedte 25 cm, diepte 33 cm. Gewicht 450 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten