Menu

Braadpan koperen kern

Ø 18 cm
Braadpan koperen kern
Ø 18 cm
269,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks van goede producten die exclusief door Manufactum zijn ontworpen en speciaal voor ons volgens onze specificaties zijn gemaakt - je vindt deze producten exclusief bij Manufactum.

Een nieuwe combinatie van koper. Inductie-compatibel kookgerei

Koper en inductie gaan normaal niet goed samen. Daar is een eenvoudige reden voor: het edelmetaal is niet magnetisch. Een gietijzeren plaat kan als provisorische adapter worden gebruikt, maar dit doet afbreuk aan de uitstekende warmtegeleiding waarvoor koper zo hoog staat aangeschreven bij professionele koks (omdat de warmtetoevoer niet meer 1:1 en zonder tijdvertraging kan worden geregeld). Of u kunt doen wat de innovatieve fabrikant Falk in België heeft gedaan, die dit kookgerei heeft ontwikkeld door een 1,9 mm dikke laag koper binnenin te leggen - in de kern van de potten en pannen. Alle vazen uit de serie hebben een drielaagse structuur; de eerder genoemde koperen kern wordt aan beide zijden begrensd door roestvrij staal en de gemakkelijk te onderhouden, satijnglanzende buitenkant is ferromagnetisch. Dit betekent dat de potten en pannen ook op inductiekookplaten kunnen worden gebruikt zonder beperkingen wat betreft de warmteverdeling, zodat ook daar energiebesparend kan worden gekookt. Net als bij de andere potten van Falk die wij in ons assortiment hebben, vormen gewalste platen het voorproduct, dat later machinaal wordt diepgetrokken. De roestvrijstalen handgrepen zijn geklonken en de uitloopranden vergemakkelijken het hanteren. Het kookgerei met koperen kern is exclusief verkrijgbaar bij Manufactum.

Productinformatie

Artikel nummer 10208

18/8 roestvrij staal en koper. Geklonken roestvrij stalen handvat. Gemaakt in België. Zonder deksel.
Klein: volume 2 l. Base Ø 16 cm, Ø top 18 cm, rand hoogte 9 cm, totale lengte 28 cm. Gewicht 1,7 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu