Menu

Boxershorts heren korte pijp

Zwart
Boxershorts heren korte pijp Zwart
Boxershorts heren korte pijp
Zwart
49,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Sportieve vorm

Deze boxershort komt uit een ondergoedserie van Zimmerli, die een nauwsluitende en sportieve snit heeft. Zij worden op cirkelbreimachines vervaardigd als superfijne werfgoederen, die vervolgens op maat worden gesneden en nauwkeurig worden geconfectioneerd.

Zimmerli van Zwitserland

Zimmerli Textil in Aarburg, Zwitserland, is de beroemdste van de Zwitserse fijnbreifabrieken. De producten zijn onnavolgbaar in de letterlijke zin van het woord, want Zimmerli heeft altijd geproduceerd op machines die speciaal gebouwd waren voor de productie van Zimmerli. Alleen het fijnste, langstapelige katoen wordt op deze machines verwerkt. Het wordt verwerkt tot een zeer hoog getwijnd garen (ongebruikelijk voor breigoed) en tweemaal gemerceriseerd (gewassen in een natriumhydroxide-oplossing), waardoor enerzijds krimp van het kant-en-klare linnen wordt voorkomen en anderzijds het product een unieke glans en een bijzonder glad oppervlak krijgt. Bovendien is het linnen Zimmerli in de lengte en in de breedte elastisch, zelfs zonder synthetische additieven. Nauwkeurige controle van de naden, meervoudig strijken en de eindopmaak nemen alleen al meer dan een kwart van de totale produktie-inspanning in beslag.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 200929

100% katoen. Gemaakt in Zwitserland. Met gaas.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu