Bolichwerke

Bolich werpt licht

Zwart
Bolichwerke
Bolich werpt licht
Zwart
  Zwart
  € 289,00
  € 199,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Home light. Om te verlichten

  Het opalen glas van deze armatuur maakt het mogelijk: een hele ruimte, een zithoek of een tafel kan door dit model worden verlicht, verblindingsvrij en gemonteerd op de hoogte van uw keuze - zelfs net boven ooghoogte. Met zijn naar beneden opengaande cilinder van opaalglas biedt hij zowel niet-verblindend diffuus licht naar de zijkanten als helder licht direct onder het armatuur. De metalen luifel is breed uitgespaard (in een vorm die we kennen van fabriekshallen rond de eeuwwisseling).

  Lampen van Bolich. Archetypen

  Binnenhuisarchitecten en projectinrichters maken er steeds meer gebruik van, en filmprops gebruiken ze sowieso al lang: Armaturen van Bolich uit Odenheim in Baden. Dit is vooral te danken aan hun duidelijke vormentaal, die wijst op hun oorspronkelijke oorsprong: het zijn vooral plafond- en buitenarmaturen, zoals ze bekend zijn uit de fabriekshallen van de 19e en 20e eeuwwisseling - echte archetypen, die zeker niet alleen in historiserende interieurs een goed figuur slaan. Bolich bestaat al meer dan 100 jaar.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 13370

   Hanger met porseleinen rol, kop van gegoten metaal. Overkapping van geschilderd plaatstaal. Aluminium kap, Ø 26 cm. Helder schroefglas in cilindervorm Ø 10 cm, hoogte 16 cm. Schakelketting en textielkabel, lengte 1,5 m. Porseleinen fitting E27 (max. 60 W). Gewicht 1,5 kg. Gemaakt in Duitsland. Levering zonder verlichting.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen