Tsubota Pearl

Benzineaansteker messing

Tsubota Pearl
Benzineaansteker messing
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Aansteker in stroomlijnstijl

  Gebaseerd op een ontwerp uit 1959 dat zinspeelt op het Modernisme. Oorspronkelijk ging het bij het gestroomlijnde ontwerp om het verminderen van de stromingsweerstand van mobiele ontwerpenobjekten, d.w.z. voornamelijk auto's, luchtschepen of locomotieven. De ontwerpelementen van de gebogen vorm en de lange horizontale lijnen werden toen echter het uithangbord van die tijd en werden zo overgenomen in de architectuur en het productontwerp.

  In het begin het vuur. Uiteindelijk is het spul

  Het duurde even voordat het menselijk vernuft de Homo sapiens in de vorm van een aansteker ter beschikking stelde wat vuursteen en vuurboren waren voor de vroege hominiden. De eerste moderne aanstekers ontstonden aan het begin van de 19e eeuw, de zakaansteker werd ontwikkeld aan het begin van de 20e eeuw. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze op constructieve wijze al het materiaal combineren dat wordt gebruikt om vuur te maken: Verbrandingsmateriaal (benzine en katoenen lont of gas), vonkinitiator (vuursteen of piëzo-elektrisch kristal) en het vonkontstekingsmechanisme (wrijvingswiel of slagijzer). Tsubota Pearl, een metaalverwerkingsbedrijf in Tokio, richt zich al sinds 1952 op de behoeften van de ambitieuze roker - en doet dat met hoge normen en hoogwaardige resultaten. Naast aanstekers, sigarettendoosjes en asbakken produceert Tsubota Pearl sinds enkele jaren ook artikelen die hun functie vervullen voor niet-rokers.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69182

   Messing, vernikkeld en gesatineerd. Katoenen lont. Navulbaar met standaard aanstekerbrandstof en vuursteen. Gemaakt in Japan. Lengte 7 cm, breedte 1 cm, hoogte 3,5 cm. Gewicht 55 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen