Menu

Agenda voor de jaargids

Agenda voor de jaargids
  € 54,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Voor een nadere beschouwing

  De Jahresweiser voorziet in vermeldingen van drie tot zes regels per dag, afhankelijk van de lettergrootte. Voor die dagen waarop meer gebeurt dan daarin kan worden genoteerd, biedt het dagboek ruimte voor uitgebreidere verslagen, waarvan de relatie tot de vermelding in de Jahresweiser wordt bepaald door de datering, reden waarom het dagboek, dat qua opzet en omvang kennelijk een aanvulling is op de Jahresweiser, elk van de 380 gelinieerde pagina's inleidt met een titel- en datumregel.

  Voor notities en gros en détail: Jahresweiser en dagboek.

  Door een geconcentreerde blik op een kalenderdatum over een periode van tien jaar mogelijk te maken, schept de Jahresweiser een nieuwe verhouding tot de loop van de tijd (en dus tot het eigen leven). Op een pagina per kalenderdatum wordt deze dag gepresenteerd in het overzicht van het decennium. Langere berichten zijn hier niet mogelijk, dus bieden wij er een dagboek naast aan - dat ook als stand-alone kan worden gebruikt - waarin de uitgebreidere beschrijvingen (een dag kan soms zeer bewogen zijn) als het ware kunnen worden uitbesteed.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44962

   Gevoerd, met titelregel. Lichtgrijze linnen band met zilveren reliëf, zilveren randen en twee verschillend gekleurde tekenbanden. Gems gekleurd 100 grams papier. 24,5 x 18 cm. Gewicht 950 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten