Menu

Zweedse tuinkar

Zweedse tuinkar
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 6-7 dagen
  Let op de toeslag voor bulk.

  Algemene informatie

  Stabiel op twee wielen. Met verzonken bad

  De tuinkruiwagen is het tweewielige zusje van onze Zweedse kruiwagen (het klassieke model met één wiel). Aangezien het gewicht van de last hier beter is verdeeld, dragen de armen - beter: duwen of trekken - minder dan 20% van de totale last, en kan de kruiwagen zelfs gemakkelijk met één hand worden gemanoeuvreerd. Het vullen van de extra diepe bak met strooisel of stortgoed (compost, mest, mulch) is ook comfortabel, omdat bij het scheppen een veel geringere hoogte moet worden overbrugd. De brede as garandeert stabiliteit en een hoge mate van loopstabiliteit. De kuip van zacht staal (dikte 1,15 mm) is permanent tegen roest beschermd door een poedercoating die in verschillende stappen wordt aangebracht, evenals het stalen buisframe (Ø 25 mm).

  Productinformatie

  Artikel nummer 97827

   Frame, kuip en as van zacht staal met poedercoating. Polypropyleen copolymeer velgen, polyether banden. Volume 90 l. Hoogte 49 cm, lengte 142 cm, breedte 66,5 cm. Ø wiel 25 cm. Gewicht 13 kg. Gedemonteerd geleverd; met montagehandleiding.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu