Menu

Werkhaus Sinterklaas kous te vullen

Werkhaus Sinterklaas kous te vullen
  € 22,90
  € 11,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Appel, noten en amandelpitten. Elk jaar opnieuw

  Deze kleine kous van de Kerstman hoeft niet te worden schoongemaakt - hij wordt gewoon tevoorschijn gehaald nadat hij sinds vorig jaar op zijn nieuwe bestemming heeft gewacht. Want zo aantrekkelijk als het eruit ziet als een kleine, duurzame cadeauverpakking of als plaatsversiering op een feestelijk gedekte tafel, zo duurzaam is het ook: de ingenieuze Werkhaus-constructie van vormvaste MDF-platen, die door steekverbindingen en rubberen ringen stevig bij elkaar worden gehouden, kan in een handomdraai worden gemonteerd en net zo snel weer worden gedemonteerd - om volgend jaar weer een beetje vreugde te geven. Waar de gewoonte vandaan komt om op Sinterklaasdag een laars voor de deur te zetten in plaats van een sok aan de schoorsteen te hangen is niet echt meer duidelijk. Misschien wilde men Sinterklaas de moeite besparen om zich door de schoorsteen te wringen, of om roetsporen in de woonkamer te voorkomen? De geschiedenis zwijgt erover. De traditie is gewoon bewaard gebleven, tot vreugde van de kinderen en andere lievelingen, die op 6 december worden verrast met kleine cadeautjes in zorgvuldig schoongemaakte laarzen (of, zoals op sommige plaatsen gebruikelijk is, met stukjes steenkool als niet aan de strenge pedagogische verwachtingen van Sinterklaas is voldaan).

  Werkhuis. Balk-en-wandverbinding 2.0

  Het intelligente bouwprincipe van Werkhaus is verbazingwekkend eenvoudig en maakt gereedschap voor montage overbodig: De afzonderlijke onderdelen voor kleinere producten van robuust, maatvast MDF (medium density fibreboard) - een plaatmateriaal dat hoofdzakelijk bestaat uit fijne houtvezels, lijm en water - worden met behulp van CNC-machines nauwkeurig op maat gesneden. De delen worden met elkaar verbonden door het web van het ene paneel, dat aan beide zijden gegroefd is, door een gleuf in het tweede paneel te steken en het aan de buitenkant met een rubberen ring te bevestigen. De resulterende producten zijn licht, verbazingwekkend stabiel ondanks de geringe materiaaldikte, zeer functioneel en kunnen op elk moment zonder veel moeite worden gedemonteerd en gemonteerd.

  Kleine moeite. Geweldig formaat

  Dankzij het precieze snijden van de MDF-panelen en de schone machinale verwerking is het mogelijk om - naast de klassieke Werkhaus organisatiemeubelen van HDF-panelen - duurzame producten van klein formaat te vervaardigen die met behulp van timmerwerk veel ingewikkelder en dus duurder zouden zijn. En als bij toeval creëren de zichtbare insteekverbindingen van web, groef en rubberen ringen ook een zeer unieke (en gewillige) vormentaal. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1992 ontwikkelt en produceert Werkhaus al zijn producten in het hoofdkantoor in Nedersaksen. Zij worden in afzonderlijke delen geleverd en moeten of kunnen (doorhalen wat niet van toepassing is) door de koper worden geassembleerd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204128

   Kit gemaakt van MDF-platen (dikte 3,2 mm), beschilderd met speelgoedverf, en kleine rubberen ringen om de insteekverbindingen en veters te bevestigen. 1 vak (6 × 7 × 7,5 cm). Gemonteerde hoogte 21 cm, breedte 15 cm, diepte 8 cm. Gewicht 250 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen