Menu

Voorzitter A-14

Natuur (kleurloos)
Voorzitter A-14
Natuur (kleurloos)
  € 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  De stoel bij uitstek - tot op heden onovertroffen in zijn minimalistische materiaalgebruik. In termen van moderniteit en duurzaamheid is het toch actueler dan ooit: zes onderdelen, tien schroeven, twee moeren. De rugleuning en de achterpoten van het type 14 worden eenvoudig gevormd door twee gebogen beukenhouten staven, die zonder lijm op de ronde zitting van multiplex zijn geschroefd. Het belichaamt alle voordelen van de houtbuigtechniek: schoonheid van vorm, functionaliteit, materiaalbesparing, betaalbaarheid en duurzaamheid. De esthetiek van de A-14 is universeel en tijdloos, het enthousiasme voor de verwerkingstechniek overduidelijk. Niet voor niets doen de zitmeubelen al sinds 1859 dienst in zowel cafés als privékamers. De vorm van de stoel, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht, is in de loop der jaren enigszins veranderd. Onze versie wordt in Polen gemaakt met de klassieke buigtechniek en regionale houtsoorten. De fabriek van gebogen hout in Radomsko werd opgericht aan het eind van de 19e eeuw.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14349

   Afmetingen: B 41 × D 54 × H 88 cm, zithoogte: 46 cm
   Gewicht: 3 kg
   Materiaal: Beukenhout (herkomst: Polen) naturel resp. gelakt
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen