Menu

Vilten kinderpantoffels

Roze
Exclusief
Vilten kinderpantoffels
Roze
€ 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Exclusief

Natuurlijke materialen zijn (niet alleen) de beste keuze voor onze kinderen, daar zijn wij van overtuigd. Wij zijn nog meer tevreden wanneer deze natuurlijke materialen op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt. Daarom zijn deze pantoffels niet alleen vervilt van zuiver scheerwol, maar ook speciaal voor ons gemaakt met een zool waarvan het rundsuèdeleer op milieuvriendelijke wijze plantaardig is gelooid.

Lopen op blote voeten met steun

Goede ondersteuning voor voeten die vrij bewegen, dat hoeft niet tegenstrijdig te zijn. Met hun enkelhoge pasvorm en dubbellaags vilten binnenzool bieden deze vilten pantoffels een comfortabele pasvorm en ondersteuning, terwijl de soepele buitenzool van plantaardig gelooid rundsuède de voet vrij laat rollen. Op deze manier "leren" kinderen hun individuele voetbed in de slofjes; na een korte inloopperiode is het lopen in de slofjes nauwelijks te onderscheiden van het lopen op blote voeten - alleen met extra, zeer welkome steun voor de enkels.
Comfortabel en behaaglijk in gelijke mate, de pantoffels lopen niet alleen goed in de winter: vervilt van zuiver scheerwol gaan ze het "moolah-alarm" tegen en zorgen voor een evenwichtig voetklimaat doordat de wolvezels het natuurlijke vocht absorberen en snel weer afgeven aan de omgeving. Zo blijken de vilten pantoffels het toppunt van comfort te zijn, zelfs bij warmere temperaturen.

De eerlijke vorm van "hyggelig"

Het ontwerp van de vilten pantoffels is onmiskenbaar beïnvloed door de Scandinavische voorkeur voor "hyggelig": eenvoudig, maar functioneel en bovenal buitengewoon "cosy". Het in Denemarken gevestigde Fair Trade-gecertificeerde bedrijf laat al zijn vilten pantoffels in Nepal maken: door Nepalese vrouwen in traditioneel handwerk. Het fabricageproces is even zorgvuldig als ingewikkeld, en vergt vakmanschap en veel tijd. Elke vilten schoen is dus uniek, gemaakt in milieubewuste productie onder eerlijke omstandigheden en met eerlijke lonen. Alleen zuivere scheerwol uit Nieuw-Zeeland wordt verwerkt en geverfd met milieuvriendelijke kleuren.

Productinformatie

Artikel nummer 206474

100% wollen bovenzijde, voering en binnenzool. Herkomst Nieuw Zeeland. Buitenzool Koeiensuède (dikte 1,3 mm), plantaardig gelooid, herkomst Nepal. Gemaakt in Nepal. Schachthoogte in maat 25 = 11 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Exclusief bij Manufactum

Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

Alle exclusieve producten
Menu