Menu

Vijfdelige schroevendraaier

Vijfdelige schroevendraaier
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Met hun afgeschuinde beukenhouten handgrepen liggen deze schroevendraaiers stevig in de hand, en dankzij de doorlopende klingen gedragen ze zich buitengewoon solide - zelfs wanneer de handen zweterig zijn of een schroef een beetje "koppig" blijkt te zijn. De lederen sluitringen die aan de uiteinden van de handgrepen zwaar zijn samengedrukt, stabiliseren de handgrepen zelfs bij stootbelasting. Functioneel pluspunt: de chroom-molybdeen-vanadium stalen assen zijn voorzien van een zeskant zodat ook een moersleutel kan worden toegepast.

  Draaien of trekken?

  Het is duidelijk, als je deze vraag beantwoordt volgens de Duitse Industriële Standaard: Draaien. Deze vraag kan echter niet zo duidelijk worden beantwoord vanuit de dagelijkse praktijk. Het kan pedant lijken om te spreken van "draaien" of "trekken". Maar beide zijn juist: een schroef zit vast in hout en kan er ook weer uit geschroefd worden. Maar als het gaat om het woord of het ding, kiezen we graag voor het ding.

  Productinformatie

  Artikel nummer 41941

   De set bevat drie sleufschroevendraaiers in de maten 5,5, 7 en 9 mm en twee kruiskopschroevendraaiers in de maten PH1 en PH2. Handgrepen van massief beukenhout. Doorvoerbladen van chroom molybdeen vanadium staal. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   [an error occurred while processing the directive]

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu