Menu

Vierkante sproeier met plug-in spike

Vierkante sproeier met plug-in spike
  € 189,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin maart, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Sterk materiaal. Onderhoudsvrij

  Deze sproeier is volledig vrij van slijtagegevoelige onderdelen. Het lichaam is gemaakt van messing en brons, en de bijbehorende plug is van gegalvaniseerd staal. De sproeier kan volledig worden gedemonteerd voor reiniging of indien - wat onwaarschijnlijk is - het ooit nodig zou zijn een afzonderlijk onderdeel te vervangen. Het apparaat komt van dezelfde Zwitserse fabrikant als onze grote slangenwagen van gegalvaniseerd staal. De werpafstand is afhankelijk van de waterdruk en bedraagt bijvoorbeeld 3 m bij 3 bar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 85757

   Messing, brons, rubber en kunststof afdichtingen. Grondpin (Ø 12 mm) van gegalvaniseerd staal. Gemaakt in Zwitserland. Hoogte 36 cm, Ø 4,5 cm. Gewicht 560 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu