Menu

Tuinbar tafel gegalvaniseerd frame

Tuinbar tafel gegalvaniseerd frame
  € 429,00
  € 269,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Praktisch vanaf het begin. En praktisch onverwoestbaar.

  Staande tafels bieden vele voordelen. Want zij staan letterlijk in het middelpunt van het gesprek op het (tuin)feest, zonder dat de kwestie van voldoende zitplaatsen zich voordoet. Want ze kunnen net zo goed staan als mobiele aanvullende meubels bij de buffettafel om hapjes en drankjes klaar te houden. En last but not least, omdat ze ruimtebesparend kunnen worden opgeborgen als ze langere tijd niet nodig zijn. Ons hoge tafelmodel is vervaardigd door een Turkse specialist voor hoogwaardig horecameubilair en overtuigt daarom niet alleen door een absoluut veerkrachtig klapmechanisme dat met een eenvoudige handbeweging kan worden bediend. (Om het tafelblad in de verticale stand te zetten, hoeft u alleen maar een beugel los te maken die eronder is bevestigd). Ook de gebruikte materialen zijn onberispelijk en bestand tegen alle weersomstandigheden: het onderstel is gemaakt van gegalvaniseerde stalen buizen en het houten blad van kleurloos geglazuurd kastanjehout. Zo mooi is dit meubelstuk - en in tegenstelling tot sommige van zijn plastic tegenhangers hoeft het zich niet te verbergen onder een van de gebruikelijke, meestal nogal vormeloze stoffen hoezen. We bieden het hier aan voor privé gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205041

   Gegalvaniseerd stalen basis. Steun van kastanjehout (hout uit Turkije). Ø 60 cm, hoogte 110 cm. Inklapbare afmetingen B 60 × D 60 × H 110 cm. Gewicht 12,2 kg. Levering in twee delen, het benodigde bevestigingsmateriaal is in elk pakket inbegrepen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu