Menu

Tre Spade Manuele Tomatenpers

Tre Spade Manuele Tomatenpers
  € 94,90
  € 62,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Tomatenfestival. In de zomer voor de winter zorgen.

  In Italiaanse huishoudens maakt het natuurlijk deel uit van de inventaris. Met de tomatenpers kunnen de verse, rijpe vruchten - bij voorkeur van de eigen oogst - in grote hoeveelheden worden verwerkt tot aromatische puree als basis voor passata, sugo en andere tomatenproducten. Dit is het kleinste handbediende model in het assortiment van de in Turijn gevestigde fabrikant, tegenwoordig een van de grootste fabrikanten van huishoudelijke apparatuur in Italië, en staat te boek als een instapmodel. Een extra lange schroeftransporteur met geslepen messen werkt in de solide behuizing van gegoten aluminium. Sap en vruchtvlees, netjes gescheiden van steel, schil en zaden, lopen in een kom eronder en kunnen dan verder worden verwerkt. Het afval wordt apart opgevangen. Voordat de tomaten in de brede plastic trechter worden gevuld, is het raadzaam grotere vruchten in vieren te snijden. Geblancheerde hele vruchten kunnen ook worden gebruikt, zoals in sommige originele Italiaanse recepten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 88336

   Behuizing en schroeftransporteur van gegoten aluminium, vultrechter, pulpopvang (afvoer) en slinger van kunststof (PP). De tomatenpers wordt met een tafelklem aan het werkblad bevestigd. Niet reinigen in de vaatwasser. Lengte 42 cm, breedte 24 cm, hoogte (met trechter) 36 cm. Gewicht 1,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu