Menu

Theedoek geweven stof

Groen
Theedoek geweven stof
Groen
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  In onze zoektocht naar goede dingen maken we vaak kennis met jonge fabrikanten en ontwerpers die net beginnen. Samenwerking met hen levert voor beide partijen voordelen op: Wij ondersteunen hen bij het tot wasdom brengen van hun producten en zijn tegelijkertijd een competente distributiepartner voor hen. En ons assortiment wordt verrijkt met hun vaak innovatieve artikelen.

  Structuur en functie. Voorbeeldig.

  Deze theedoek van sterk, absorberend linnen vertoont verschillende weeftechnieken, waardoor hij een speciaal gevoel en uiterlijk krijgt dat na het wassen nog beter tot zijn recht komt. De stof krimpt in totaal ongeveer 5%, maar de verschillende weefsels krimpen verschillend: Het wafelweefsel bijvoorbeeld krijgt pas na de eerste wasbeurt zijn plastische structuur, terwijl het canvasweefsel nauwelijks verandert. De afzonderlijke weefsels verschillen ook in hun functie en dienen verschillende doelen in de keuken. Volumineuze weefsels met lange drijvers zorgen voor een hoger absorptievermogen; door het grote oppervlak droogt zo'n stof ook snel. Dichte, korrelige geweven doeken zijn zeer geschikt voor het polijsten van glas, terwijl dubbellaagse geweven doeken veel lucht kunnen opvangen en zo ook de pannenlap vervangen of de handen beschermen bij het dragen van hete borden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 69758

   100% linnen (herkomst Europa). Basisgewicht 300 g/m², garengetal in schering en inslag Nm 12. Voor de schering wordt wit linnen gebruikt, voor de inslag geverfd linnengaren. Machinewasbaar op 40 °C. Gemaakt in Litouwen. 45 × 70 cm.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu