Menu

The Organic Company Douchehanddoek

Antraciet
Nieuw
The Organic Company Douchehanddoek
Antraciet
Antraciet
59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Gewoon functioneel.

Als het gaat om eenvoudig, maar zeer functioneel design, zijn de Scandinaviërs moeilijk te verslaan. Dit wordt ook bewezen door "The Organic Company", dat zelfs eenvoudige en zogenaamd onverbeterlijke dingen zoals bad- en keukenhanddoeken of keukenschorten een kers op de taart geeft door er een eenvoudig, klein detail aan toe te voegen: een lint dat aan één kant is vastgenaaid en alleen op punten is vastgenaaid met regelmatige tussenpozen van ongeveer 10 cm. Zo ontstaan lussen die als soepele hangers dienen, maar bovenal kan het uiteinde van de handdoek hier worden ingestopt en vindt er steun in. Op die manier kan de douchehanddoek als een sarong worden gedragen - ideaal voor op reis en in de sauna. Het dichte piqué katoen van de handdoeken is licht, maar kan toch veel vocht opnemen en droogt snel weer op.

Design met functie. "Caring is the new cool"

Het Deense textiellabel "The Organic Company" zet zich niet alleen in voor een goed, functioneel ontwerp, maar ook voor een verantwoord gebruik van het milieu en de hulpbronnen. Om dit te kunnen realiseren gebruikt oprichtster Joy Vasiljev voor haar textiel alleen katoen van gecontroleerde biologische teelt. De naaigarens zijn ook van katoen, wat niet vanzelfsprekend is.
Sinds 2010 laat zij ook al haar textiel certificeren volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), zodat u er zeker van kunt zijn dat de artikelen niet alleen van milieuvriendelijk materiaal zijn gemaakt en geverfd, maar dat de hele productieketen wordt gecontroleerd en dat wordt gewaarborgd dat de arbeiders onder eerlijke omstandigheden produceren. De ontwerpen komen tot stand in samenwerking met Deense textielontwerpers, steeds met het doel het textiel zo doordacht en aantrekkelijk te maken dat er lang van zal worden genoten en vooral dat het lang zal worden gebruikt.

Productinformatie

Artikel nummer 203285

100% katoen. Oorsprong India. Basisgewicht 240 g/m², aantal garen Nm 20/2. Machinewasbaar tot 60 °C. Krimp 5%. Geschikt voor droogtrommel. Gemaakt in India. Kleur antraciet.
155 × 60 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu