Menu
The Organic Company

The Organic Company Douchehanddoek

Antraciet
The Organic Company
The Organic Company Douchehanddoek
Antraciet
  Antraciet
  € 59,90
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Gewoon functioneel.

  Als het gaat om eenvoudig, maar zeer functioneel ontwerp, zijn de Scandinaviërs moeilijk te verslaan. Dat bewijst ook "The Organic Company", die zelfs eenvoudige en zogenaamd onverbeterlijke zaken als bad- en keukendoeken of keukenschorten voorziet van een eenvoudig, klein detail: een aan één kant bevestigd lint, dat slechts selectief op regelmatige afstanden van ongeveer 10 cm is vastgenaaid. Hierdoor ontstaan lussen die dienen als flexibele hangers, maar bovenal kan het uiteinde van de handdoek hier worden ingestopt en vindt het hierin steun. Zo kan de douchehanddoek als een sarong worden gedragen - ideaal voor op reis en in de sauna. De dichte katoenen piqué van de handdoeken is licht, maar kan toch veel vocht opnemen en droogt weer snel.

  Design met functie. "Zorgen is het nieuwe cool"

  Het Deense textiellabel "The Organic Company" zet zich niet alleen in voor een goed, functioneel ontwerp, maar ook voor een verantwoord gebruik van het milieu en de hulpbronnen. Om dit te kunnen realiseren gebruikt oprichtster Joy Vasiljev voor haar textiel uitsluitend katoen van gecontroleerde biologische teelt. Sinds 2010 laat zij ook al haar textiel certificeren volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), zodat men er zeker van kan zijn dat de artikelen niet alleen van milieuvriendelijk materiaal zijn gemaakt en geverfd, maar dat de hele productieketen wordt gecontroleerd en verzekerd is dat de arbeiders onder eerlijke omstandigheden produceren. De ontwerpen worden gemaakt in samenwerking met Deense textielontwerpers, altijd met het doel het textiel zo doordacht en aantrekkelijk te maken dat men er lang plezier en vooral gebruik van zal hebben.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203285

   100% katoen. Herkomst India. Basisgewicht 240 g/m², garengetal Nm 20/2. Krimp 5%. Gemaakt in India. Kleur antraciet. 155 × 60 cm

   Wasvoorschrift

   text
   Normaal proces
   text
   Niet bleken
   text
   Drogen in droogtrommel normale temperatuur ( 80 °C )
   text
   Zooltemperatuur ( 200 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Normaal proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen