Menu

Terugspringende naald

Terugspringende naald
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Klein hulpmiddel, grote hulp

  Een klein gereedschap dat in de kledingindustrie (maar natuurlijk ook in particuliere huishoudens) wordt gebruikt om uitgetrokken steken of uitstekende draden door te trekken. De draad wordt gegrepen met de haak. Als de draad door de stof wordt getrokken, sluit een beweegbaar lipje automatisch en houdt de draad vast tot hij weer terug is waar hij hoort.

  Productinformatie

  Artikel nummer 71816

   Huls van roestvrij staal, zilverkleurig (zoals op de foto) of messingkleurig gegalvaniseerd, afhankelijk van de partij. Handvat van beukenhout. Gemaakt in Duitsland. Lengte 13 cm. Gewicht 10 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu