Menu
PILS

Systeemscheermes roestvrij staal

PILS
Systeemscheermes roestvrij staal
  € 169,00
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Meshouder met systeem.

  Dit systeemscheermes van mat roestvrij staal is een duurzaam alternatief voor de standaard plastic modellen op de markt. Het is gemaakt van vier stevige componenten, is iets zwaarder en ligt prettig in de hand dankzij de uitgebalanceerde gewichtsverdeling. Het onderhoudsvriendelijke en duurzame roestvrijstalen oppervlak heeft geen coating, dus er kan niets loslaten of afbladderen en het scheermes blijft lang mooi. Indien nodig kan PILS het oppervlak opknappen en eventuele tekenen van slijtage, veroorzaakt door vallen of door de jaren heen, wegwerken. Het kan gebruikt worden voor Gillette (G II en G II Plus) en Wilkinson (Duplo II en Duplo II Plus) vaste tweesnijdende mesjes.

  Goed voor nat scheren.

  Meer dan 30 jaar geleden heeft het Baden-Württembergse bedrijf PILS zich volledig toegelegd op de productie van scheerbenodigdheden voor nat scheren, van scheerkwasten met puur dassenhaar en scheerkommen tot scheermesjes en scheerzepen. Wij hebben de essentiële artikelen voor een grondige natscheerbeurt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67265

   Meshouder van mat roestvrij staal. Met een dubbel mes. Lengte 11,5 cm. Gewicht 75 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen