Menu

Systeemscheermes van roestvrij staal

Systeemscheermes van roestvrij staal
  € 169,00
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Meshouder met systeem.

  Een duurzaam alternatief voor de gebruikelijke plastic modellen op de markt is dit systeemscheermes van mat roestvrij staal. Gemaakt van vier solide componenten, is het iets zwaarder en ligt zeer goed in de hand dankzij de uitgebalanceerde gewichtsverdeling. Het onderhoudsvriendelijke en ongevoelige roestvrijstalen oppervlak heeft geen coating nodig, zodat er niets kan loskomen of afbladderen en het scheermes lang mooi blijft. Indien nodig herstelt PILS het oppervlak en egaliseert het de sporen die in de loop der jaren zijn ontstaan door vallen of gebruik. Hij kan worden gebruikt met de vaste dubbele mesjes van Gillette (G II en G II Plus) en Wilkinson (Duplo II en Duplo II Plus).

  Goed voor nat scheren.

  Meer dan 30 jaar geleden legde het in Baden-Württemberg gevestigde bedrijf PILS zich volledig toe op de productie van gebruiksvoorwerpen voor nat scheren, van scheerkwasten, bezaaid met zuiver dassenhaar, en scheerkommen tot scheermessen en scheerzepen. We hebben de essentiële items voor een grondige natte scheerbeurt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67265

   Meshouder van mat roestvrij staal. Met een dubbel mes. Lengte 11,5 cm. Gewicht 75 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu