Menu

Sterrensilhouet

Goud - 11 cm
Exclusief
Sterrensilhouet
Goud - 11 cm
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Filigraan werk. Uniek

  De speciale vouwsnijtechniek, waarbij een vel papier meerdere malen wordt gevouwen, is voor deze sterren van generatie op generatie doorgegeven. Tot op de dag van vandaag worden ze met de hand gemaakt, vouw voor vouw, knip voor knip, patroonrij voor patroonrij en met opvallende nauwgezetheid - en toch is elke ster uiteindelijk uniek. Meestal werkt de maakster vrij en heeft ze bij uitzondering verschillende patronen ontwikkeld volgens welke ze de sterren voor ons maakt (aan elk patroon is een specifieke maat toegewezen). Nadat de uiteinden nauwkeurig aan elkaar zijn gelijmd en genaaid, wordt elke ster afgewerkt met een fijn laagje gekleurde lak die hem extra stevigheid geeft. En filigraan als het is, ruimt het niet alleen de kerstboom enorm op, maar kan het ook als solitair effectief ramen, deuren en muren versieren.

  Productinformatie

  Artikel nummer 67359

   Papier met laklaag.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu