Menu

Schouderriem koeienhuid voor fietstas

Exclusief
Schouderriem koeienhuid voor fietstas
  € 44,90
  € 26,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  In samenwerking met onze fabrikanten komen we vaak op ideeën voor nieuwe producten, die we dan samen in de praktijk brengen. Met Greenbelts® hebben we een serie fietstassen en accessoires ontwikkeld waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de oude Zwitserse legertassen. Natuurlijk kwam alleen het prachtige rundleer dat voor de Greenbelts® tassen wordt gebruikt als materiaal in het geding.

  Laat de fietstas gaan.

  Deze schouderriem maakt deel uit van onze serie fietstassen en accessoires die we samen met Greenbelts® hebben ontwikkeld. In twee eenvoudige stappen verandert hij een fietstas in een comfortabele schoudertas om te dragen als u te voet bent. Hiertoe wordt het eenvoudigweg bevestigd aan de riemen waarmee de tassen aan de fiets zijn bevestigd door middel van kogel- en mofverbindingen. De schouderriem kan met een rolgesp op de gewenste lengte worden ingesteld. De schouderriem is gemaakt van hetzelfde soepele rundleer als de tassen, een zacht maar zeer sterk leer dat is afgewerkt met een open rand. De schouderriem past op de rundsleren bagagedraagtas, de twee stuurtassen en de fietsframetas van Greenbelts®.

  Greenbelts®. Natuurlijke leerproducten

  Het label Greenbelts® produceert natuurlijke lederen producten die eerlijk worden geproduceerd, de duurzaamheidsgedachte volgen en hun eigenaars lang plezier willen geven. Oprichter Rolf Ihmels zit achter het merk, dat gevestigd is in de regio Osnabrück. Hij zit al lang in de sector en heeft zijn huidige beroep als het ware in zijn genen - in het bedrijf van zijn ouders, dat nog conventioneel opereerde, werden al riemen gemaakt. Zijn inzet voor duurzaamheid begint bij de locatie. De fabriek is geen nieuw gebouw, maar een voormalige meubelmakerij voor massief houten meubelen. Alleen plantaardig gelooide volle koeienhuid van Europese looierijen die alle relevante milieunormen garanderen, wordt direct naast de kantoren verwerkt tot riemen en tassen. Dit is solide, eerlijk leer dat geen voering of vulling nodig heeft - dat kun je voelen, zien en ruiken in het eindproduct. Ihmels gaat ervan uit dat elk stuk leer dat hij verwerkt ooit de huid van een levend wezen was en dus gerespecteerd en geëerd moet worden. Daarom doet hij er alles aan om het leer zo te bewerken dat de waarde ervan langdurig behouden blijft.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206393

   Koeienhuid (dikte 2,7 mm), herkomst Europa. Plantaardig gelooid en getrommeld. Metalen gesp, klinknagels en bolknopen. Bevestigingsband van 16 cm lang. Lederen lipjes met kogelknoopsysteem. Gemaakt in Duitsland. Geleverd zonder tas. Breedte 2 cm, lengte 1-1,15 m. Gewicht 100 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu