Menu

Rugzak BC Urban

Rugzak BC Urban
€ 180,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Veelzijdige uitrusting, overtuigende functie, met hoog draagcomfort en bovendien verbazingwekkend licht. BC URBAN is de perfecte functionele rugzak en, met een gemiddeld volume van 21 L, gemakkelijk mee te nemen op de fiets. Het heeft een kwaliteitszegel gekregen van de "Aktion Gesunder Rücken" (campagne "Gezonde rug"). Essentieel hierbij is een constructie van individueel vervormbare aluminiumprofielen die aan de respectieve ergonomie van de drager kunnen worden aangepast en het gepolsterde ruggedeelte stijf maken. 39 gerecycleerde PET-flessen van 0,5 liter leveren de grondstof voor de buitenkant van de rugzak. Het heeft een groot hoofdvak met binnenvak, twee grote buitenvakken aan de voorkant, een heupgordel met sleutelvak, een gevoerd en uitneembaar notebookvak, de standaardvoet is ook uitneembaar. Comfortfuncties zijn de voorgevormde, zelfinstellende schouderriem, de in hoogte verstelbare, elastische borstriem, een afneembare, gevoerde heupgordel met gordelsluiting en de in vier richtingen verstelbare ruglengte. Een extra elastische transportriem en een regenhoes zijn verkrijgbaar als afzonderlijke accessoires.

Productinformatie

Artikel nummer 206069

Afmetingen: B 32 × D 11 × H 52 cm
Inhoud: 21 l
Gewicht: 1,75 kg
Materiaal: Polyester, profielen: Aluminium
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu