Menu

Opinel Pocket slijpsteen

Opinel Pocket slijpsteen
  € 9,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  leeverbaar vanaf midden februari, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  In zakformaat. Natuurlijke slijpsteen van Opinel.

  Het past in elke broek- of schortzak. Een handige, lichte natuurlijke slijpsteen op basis van kwartscarbonaat die op elk moment snel gebruiksklaar is. De natuursteen wordt voor de Franse messenspecialist gewonnen in Lombardije. Voor het naslijpen laat u het blad onder een hoek van 22 tot 25° over de slijpsteen gaan en herhaalt u dit proces drie of vier keer aan beide kanten. De enige noodzakelijke voorbereiding: de steen moet voor gebruik worden bewaterd. Voor alle messen met een glad lemmet.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202178

   Kwartscarbonaat, korrelgrootte 600. Lengte 10 cm, breedte 2,3 cm, hoogte 0,5 cm. Gewicht 30 g. Let op: de steen moet voor gebruik worden bevochtigd om de messen van uw Opinel-mes niet te beschadigen bij het naslijpen. Alleen geschikt voor messen met een glad lemmet.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu