Menu

Mill Scheerbalsem

Mill Scheerbalsem
  € 24,90Basisprijs: € 249,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voedende aftershavebalsem, hydrateert, verzacht en verfrist de huid. Arganolie beschermt en voedt de huid, aloë vera hydrateert de huid, calendula en kamillenextkalmeren, avocado-olie hydrateert.

  Voedt en verzacht na het scheren

  Een voedende aftershavebalsem van Mühle die de huid hydrateert, verzacht en verfrist. Arganolie beschermt en voedt de huid, aloë vera hydrateert de huid, calendula en kamillenextracts kalmeren, avocado-olie werkt vochtinbrengend.

  Een kwestie van zorg

  De perfecte scheerbeurt begint al voordat je het scheermes aanraakt: met een even grondige als zachte gezichtsverzorging. De eigenlijke scheerbeurt wordt geflankeerd door een voorbereidende wasbeurt met milde gel en "nazorg" met scheerbalsem of gezichtscrème. De Organic care serie van Mühle is gebaseerd op puur plantaardige ingrediënten en voldoet aan de criteria van biologische en natuurlijke cosmetica. Alle verzorgingsproducten bevatten waardevolle arganolie, die met haar hoge gehalte aan vitamine E en essentiële vetzuren de huid beschermt en van voedingsstoffen voorziet. Mühle betrekt de arganolie fair trade van een Marokkaanse vrouwencoöperatie, die de olie door traditionele handpersing wint. Door de combinatie met andere plantenextracten en ingrediënten wordt de huid voorzien van voldoende vocht en lipiden en blijft ze elastisch en soepel. De artikelen uit de Mühle Organic care serie zijn BDIH-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de eisen voor biologische en natuurlijke cosmetica.

  Scheergerei en gezichtsverzorging van Mühle

  Het bedrijf, dat ook nu nog door een familie wordt geleid, heeft de traditionele kennis van het vakmanschap behouden en daarop voortgebouwd om nieuwe materialen, fabricagemethoden en eigentijdse ontwerpen te ontwikkelen. De kern van het bedrijf is nog steeds de productie van scheerkwasten, maar Mühle heeft ook producten voor nat scheren en gezichtsverzorging aan het assortiment toegevoegd.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16739

   Voor huidverzorging na het scheren. Gecertificeerde natuurlijke cosmetica. 100 ml plastic pompdispenser.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu