Menu

Make-up verwijderingsdoekjes

Roze
Make-up verwijderingsdoekjes
Roze
  € 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Herbruikbaar. Katoenen make-up verwijderingspads

  Make-upverwijderingspads zijn uiterst praktisch, maar behoren meestal tot de categorie hygiënische, maar slechts eenmaal te gebruiken dingen in de badkamer. In dit geval kunnen herbruikbare pads echter heel gemakkelijk en met weinig moeite worden geproduceerd, zoals het Deense bedrijf Organic Company bewijst. Tegelijkertijd slaat het bedrijf twee vliegen in één klap, zoals ze zeggen: de make-up verwijderingspads worden gemaakt van de restanten van de productie van handdoeken. Het gebruikte katoen is GOTS-gecertificeerd en afkomstig van gecontroleerde biologische teelt - u kunt de wattenschijfjes dus met een gerust hart op uw huid laten zitten. De make-up verwijderingspads worden geleverd in een set van vier. Door de wafelstructuur kan de stof veel vocht en ook make-upresten opnemen, en droogt hij ook weer snel. Na gebruik kunnen ze gewoon in de wasmachine worden gewassen. Overigens bieden wij bijpassende zeepdoekjes in dezelfde kleuren, die ideaal zijn om je gezicht en handen te drogen.

  Design met functie. "Zorgen is het nieuwe cool"

  Het Deense textiellabel "The Organic Company" zet zich niet alleen in voor een goed, functioneel ontwerp, maar ook voor een verantwoord gebruik van het milieu en de hulpbronnen. Om dit te kunnen realiseren gebruikt oprichtster Joy Vasiljev voor haar textiel uitsluitend katoen van gecontroleerde biologische teelt. Sinds 2010 laat zij ook al haar textiel certificeren volgens de Global Organic Textile Standard (GOTS), zodat men er zeker van kan zijn dat de artikelen niet alleen van milieuvriendelijk materiaal zijn gemaakt en geverfd, maar dat de hele productieketen wordt gecontroleerd en verzekerd is dat de arbeiders onder eerlijke omstandigheden produceren. De ontwerpen worden gemaakt in samenwerking met Deense textielontwerpers, altijd met het doel het textiel zo doordacht en aantrekkelijk te maken dat men er lang plezier en vooral gebruik van zal hebben.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204180

   Set van 4 make-up remover pads: 2 vierkante van 8 × 8 cm en 2 ovale van 7 × 11 cm. 100% katoen. Oorsprong India. Machinewasbaar tot 60 °C. Geschikt voor de wasdroger. Made in India.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu