Menu

Magnetisch staafwerk

Groot
Magnetisch staafwerk
Groot
  Groot
  € 19,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  In industriële kwaliteit: gereedschapshouders voor keuken, huishouden, werkplaats en garage. De magneetstrips in de twee maten en uitvoeringen zijn uitgerust met ferrietmagneten en niet met neodymiummagneten, die om verschillende redenen omstreden zijn.

  Productinformatie

  Artikel nummer 88334

   Materiaal: staal, verchroomd of gelakt, ferriet magneten
   Groot Zwart, breed en sterk: Grote magneetbalk voor de messenserie en ook geschikt voor zwaarder gereedschap. Gemakkelijk te monteren door open en zichtbare schroefverbinding.Afmetingen: B 46 × D 2 × H 2,5 cm, afstand tussen de gaten: 40,5 cmGewicht: 1,3 kg
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu