Menu
MAGAZIN

Lijst Erik

rechthoekig
RAL 7021 Zwartgrijs
MAGAZIN
Lijst Erik
rechthoekig
RAL 7021 Zwartgrijs
  € 279,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen
  Let op: De levering van dit artikel kan enkele dagen langer duren dan aangegeven. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  ERIK - een veelzijdig tafelframe dat overtuigt door zijn stabiliteit. Het bestaat uit acht vierkante stalen buizen die op de hoeken kruislings aan elkaar zijn geschroefd. De poten aan de buitenkant creëren vrije voetruimte onder elk te plaatsen tafelblad. De vrij te kiezen afmetingen van de tafelbladen bieden een groot aantal vormgevingsmogelijkheden: overhangend aan één of alle zijden (bijv. 220 × 90 cm), eindigend met de buitenranden van het frame (147 x 77 cm) of zelfs verzonken met een zichtbare knooppuntconstructie (140 × 70 cm). De tafelbladen, die niet bij de levering zijn inbegrepen, kunnen worden gecombineerd in elk materiaal en bijna elke afmeting. Wij adviseren de linoleum tafelbladen uit ons assortiment.Tafelframe ERIK ERIK is geschikt als onderstel onder werk-, atelier- of eettafels. De schroefverbinding van de tafel maakt ook tijdelijk gebruik mogelijk, wanneer op korte termijn extra werk- of presentatieruimte nodig is. Een snelle verandering van locatie kan ook snel worden gerealiseerd. De buisvormige delen van het gedemonteerde frame kunnen ruimtebesparend worden opgeborgen. Wij waarderen het ontwerp van dit tafelframe, dat gemakkelijk kan worden gecombineerd en universeel kan worden gebruikt. De archetypische hoekconstructie is niet nieuw en oogt vertrouwd en sympathiek. Het is al eeuwenlang bekend, vooral als een houten constructie, gebruikt door generaties timmerlieden. Wij kennen het vooral van de ontwerpen van de Nederlandse timmerman en architect Gerrit Rietveld. Wij leveren het frame gedemonteerd, met rubberen steunen voor tafelbladen op de dwarsbalken, verstelbare poten voor de tafelpoten en eindkappen waarmee tafelbladen ook kunnen worden vastgeschroefd.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 204259

   Afmetingen: B 147 x D 77 x H 72 cm
   Gewicht: 15 kg
   Materiaal: staal, gepoedercoat
   Design: MAGAZIN
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten