Menu

Kraanverbinder messing

Kraanverbinder messing
  € 3,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Met ¾-inch binnendraad: voor alle toestellen met ¾-inch buitendraad die niet voorzien zijn van een slangaansluiting. Voor aansluiting op een slangkoppeling.

  Compatibel met kunststoffen. De slangkoppelingen

  De messing koppelstukken voor 1/2" tuinslangen zijn het materieel steviger en ook weerbestendiger alternatief voor de gangbare plastic slangkoppelingssystemen. Ze zijn echter compatibel met hun plastic neven en geschikt voor de bijbehorende tuinslangen. Per slang zijn twee slangaansluitingen of koppelingen nodig: één (zonder waterstop) aan de kraanzijde en één (naar keuze met of zonder waterstop) aan de apparaatzijde. De waterstopfunctie wordt aanbevolen als u sproeistangen, spuitpistolen of sproeikoppen hebt zonder eigen stopkraan: hiermee kunt u de waterstroom ter plaatse stoppen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 10075

   Stekker met 3/4" binnendraad voor de gebruikelijke externe kranen. Gemaakt van messing. Gewicht 40 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu