Menu

Houten hanger

Hare
Nieuw
Houten hanger
Hare
€ 13,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Fusie van houtkunst en -ambacht

Donkerder serviesboomhout - een van de hardste Europese houtsoorten die de voorkeur genieten in de meubelmakerij - en licht esdoornfineer vormen in deze hangers een contrast dat de gestileerde weergave van de figuren op subtiele wijze accentueert. De houten hangers worden met de hand gemaakt in een werkplaats in Weimar. In het atelier wordt uitsluitend plaatselijk hout gebruikt, dat ongekleurd en ongebeitst blijft en alleen wordt behandeld met een fijn laagje zijdematte blanke lak. De natuurlijke kleur van het hout en de individuele nerven, samen met de afwerking met de hand, maken van elke hanger een klein uniek specimen.

Let op:

Bepaalde productiestappen worden met de hand uitgevoerd. Lichte afwijkingen in grootte en kleur kunnen daarom voorkomen.

Productinformatie

Artikel nummer 207584

Elsbeere en esdoornfineer, blank gelakt. Opknoping draad gemaakt van natuurlijke hennep touw, lengte ca. 16 cm.
Hoogte 6 cm, breedte 6 cm, diepte 0,9 cm. Gewicht 3 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu